Wie ben ik

Ik ben Anja Pahlke en ik woon in de mooie kasteelstad ’s-Heerenberg.

Mijn belangrijkste eigenschappen zijn dat ik eerlijk, betrouwbaar en hoog sensitief ben.

De vraag die mij al jaren bezighield was hoe krijg ik "rust en balans in mijn leven". Duidelijk mijn grenzen aangeven, hoe doe ik dat?".

 

Op zoek naar antwoorden (en een lijf wat pijn deed) ben ik jaren geleden terecht gekomen bij een NLP-opleiding (neurolinguïstisch programmeren). Een van de laatste onderdelen van deze opleiding was familieopstellingen. Ik heb toen zelf in een grote opstelling gestaan (je zet letterlijk iemand in de energie van een andere persoon. Bijvoorbeeld als vader, moeder, broer, zus, etc.) en dat was het moment dat ik dacht wauw… Als dit zo kan en zoveel effect heeft op mij wat kan er dan nog meer?

 

Foto van kasteel Bergh en de slotgracht.
Een profielfoto van Anja Pahlke.

Ik ben mezelf meer gaan verdiepen in het energiewerk en heb zelf ook diverse energetische behandelingen ondergaan. In 2019 kwam Reiki op mijn pad. In eerste instantie ben ik hieraan voor mezelf begonnen. Inmiddels heb ik Reiki 1, 2 en 3A behaald en heb ik een 1-jarige Reiki therapeutenopleiding gevolgd. Ik mag mezelf nu ook Acces Bars® practitioner noemen.

 

Tijdens de Reiki Therapeutenopleiding ben ik  mensen in mijn omgeving gaan behandelen. Hierbij werden mooie resultaten behaald. Van algehele ontspanning tot pijnverlichting en klachten vermindering. Ik heb ervaren en gezien hoe geweldig het is om met energie te werken. Op een gegeven moment dacht ik, waarom zou ik dit alleen voor mezelf houden? Hoe mooi zou het zijn om mijn energie te delen en anderen dit ook te kunnen laten ervaren.

 

Ben je benieuwd wat reiki voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op.