Een uitgebloeide paardenbloem waarvan de pluisjes wegvliegen en de worden onstpannen, loslaten, ruimte creëren en transformeren.

Wat is Access Bars®?

Access Bars® is een methode om het lichaam te resetten zodat er rust, ruimte en ontspanning ontstaat. Dit resetten gebeurt op een hele zachte manier, namelijk door de vingertoppen op specifieke punten (de bars genoemd) op het hoofd te plaatsen. Er zijn 32 punten op het hoofd die verbonden zijn met energiebanen in het lichaam. Door je vingers op zo’n energiebaan op het hoofd te plaatsen, ontstaat er ontlading en wordt er ruimte gecreëerd voor nieuwe mogelijkheden. 

Die 32 punten zijn elk verbonden met een specifieke energiebaan en de daarbij behorende overtuigingen en ervaringen in het lichaam over geld, gezondheid, controle, communicatie, vreugde, verdriet, creativiteit enzovoort. 

 

Het aanraken van de bars op je hoofd is als het indrukken van CTRL-ALT-DELETE op jouw computer. Je wist oude overtuigingen, pijn en verdriet in je brein. Er ontstaat ruimte en alle keuzes liggen weer open voor jou.

 

Access Bars® is onderdeel van Access Consciousness®

De grondleggers van Access Conciousness® zijn Gary M. Douglas en Dr. Dain Heer. 

Minder oordelen, meer bewustzijn. Dat is de kern van hun visie. Iedereen is uniek en je mag in je volledige kracht gaan staan. Als je jouw bewustzijn verhoogt, dan verandert de wereld om jou heen ook en draag je bij aan het transformeren van de aarde naar meer eenheid en bewustzijn. 

 

Waar kun je Access Bars® voor inzetten?

 

  • Stress
  • Vermoeidheid
  • Piekeren
  • Slaapproblemen
  • Depressie
  • Angst

 

Ook kinderen hebben veel baat bij de behandeling. Ze slapen beter, leren makkelijker en hebben meer zelfvertrouwen. Bij hen verloopt het proces sneller omdat zij nog niet leven vanuit oordelen, besluiten, conclusies en verwachtingen.

 

Overzicht van de access bars

Een overzicht van de 32 access bars op het hoofd

Maak een afspraak voor een heerlijke ontspannende behandeling van 60 minuten om eens helemaal tot rust te komen. Je zult een soort “reset” en innerlijke rust ervaren die dagenlang kan doorwerken.